Wood by Vorselaars

Momenteel gesloten

Nautilusstraat 167
5015AN Tilburg
Nederland
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Wood by Vorselaars

WOOD! H O U S E OF F L O O R I N G

Houten vloeren geven uw interieur de gewenste uitstraling. Dit kan variëren van luxe, stoer, klassiek, industrieel tot landelijk. Elke eiken vloer, massief of lamelparket is uniek, degelijk en stijlvol en voor ons als WOOD! by Vorselaars nog altijd het uitgangspunt. Al sinds 1971 kunnen we bijna elke soort houten vloer leveren. Daarnaast voeren wij ook een groot assortiment PVC en laminaat. Wij nodigen je van harte uit dit te komen bekijken in onze showroom maar nog liever nemen we je mee naar de werkplaats en het WOOD! L A B © zodat je zelf kunt beleven hoe dat onze vloeren gemaakt worden. Ambachtelijke afwerkingen die van generatie op generatie zijn overgegaan met de toepassing van hedendaagse technieken.

Wij zijn maken graag tijd voor onze klanten en werken daarom graag op afspraak.

Laat je inspireren bij Wood by Vorselaars

De vakmannen van Wood by Vorselaars maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl