Weijers Vloerenwinkel B.V.

vandaag geopend tot 17:25 uur

Mandenmakerstraat 76
3194DG Hoogvliet Rotterdam
Nederland
Maandag
08:30 - 17:25
Dinsdag
08:30 - 17:25
Woensdag
08:30 - 17:25
Donderdag
08:30 - 17:25
Vrijdag
08:30 - 17:25
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Weijers Vloerenwinkel B.V.

De Vloerenwinkel is er voor u!

De Vloerenwinkel is een familiebedrijf waarbij enthousiasme en expertise centraal staan. In 1930 zijn de grondbeginselen van het bedrijf ontstaan. Hierbij is onze overgrootvader in de crisisjaren op de boot gestapt naar Amerika. Met de opgedane kennis kwam hij weer terug in Nederland en begon hij in 1935 met het importen van houten producten uit Amerika. In de jaren die volgden is dit uitgebreid naar een Doe-het-zelf winkel in het oude noorden, Rotterdam. In 2003 is hieruit de Vloerenwinkel ontstaan. In de tussenliggende jaren is dit uitgegroeid tot een begrip in de Vloerenbranche. Ondernemen en innoveren zit in ons bloed, inmiddels bijna 100 jaar later dan de 1e generatie staat de 4e generatie al voor u klaar.

Laat je inspireren bij Weijers Vloerenwinkel B.V.

De vakmannen van Weijers Vloerenwinkel B.V. maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl