VloerXXL

vandaag geopend tot 17:00 uur

Duurzaamheidstraat 24 B
8094SB Hattemerbroek
Nederland
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij VloerXXL

Een vloer kopen kan overal, maar sfeer kopen doe je bij een Floorlife dealer. Wij zijn VloerXXL met een missie begonnen. ‘’Sfeervolle en kwalitatieve vloeren verkopen met een landelijke dekking, levering binnen 24 uur en 7dagen per week klantenservice’’. Om onze missie te kunnen realiseren hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in één merk. Wij hebben voor Floorlife gekozen omdat het merk zich onderscheid ten opzichte van alle andere merken. De kwaliteit van de vloer, de continuïteit in de beschikbaarheid van het assortiment en de betrokkenheid bij de trends en wensen.

Waarom wij Floorlife vloeren online aanbieden? Wij vinden het belangrijk dat je een vloer koopt tegen de beste prijs met de kennis en expertise die je nodig hebt om jouw droomvloer in je woning te hebben liggen. Wij hebben al onze producten in eigen voorraad, vanuit ons centraal magazijn waar wij door heel Nederland leveren binnen 24 uur.

Onze samenwerking met onze legservicepartner maakt het mogelijk dat je jouw vloer ook via ons kunt laten leggen. Ons team houdt zich niet alleen bezig met het verkopen van vloeren. Juist voor vragen voor het maken van de juiste keuze en tijdens het leggen of tijdens het onderhouden kun je bij ons terecht. En ja wij weten dat je in het weekend ook door wilt kunnen gaan, daarom zijn wij 7 dagen per week tussen 09:00 – 23:00 uur beschikbaar via de chat. Zo kun je ook makkelijk en snel foto’s en of video’s delen als je ergens tegen aan loopt.

Laat je inspireren bij VloerXXL

De vakmannen van VloerXXL maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl