Van Gemert Parket

Momenteel gesloten

Hoogstraat 59
5258BB Berlicum
Nederland
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Van Gemert Parket

Van Gemert Parket

Een modern staaltje ambacht

 

 

Van Gemert Parket is een klein betrouwbaar familie bedrijf opgericht in 1985. Met een ervaring van meer dan 35 jaar als parketteur en vloeradviseur, richte Rein van Gemert zijn bedrijf  â€˜van Gemert Parket’ op. Sinds 1995 is het bedrijf met al zijn kennis en ervaring op zijn zoon overgegaan. Inmiddels werken ook zijn kinderen in het bedrijf. Zo vormen wij een echt familiebedrijf met mensen uit de praktijk. 

Uitgebreid assortiment 

We hebben een uitgebreid assortiment aan vloeren, o.a. parket maar ook lamel vloeren, laminaat, beton stuc en pvc vloeren. U profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van vloeren. Van Gemert parket biedt vele andere vloeren en een deskundig en persoonlijk advies. 

kwaliteit

Van Gemert Parket werkt uitsluitend met eigen personeel, om zo een zo groot mogelijke kwaliteit te waarborgen. Dat doen we niet alleen door met eigen mensen te werken maar ook door alleen maar de beste milieuvriendelijke materialen te gebruiken. Al onze producten voldoen aan de huidige eisen en landelijke normen.
Door voortdurend onze mensen bij te scholen om zo te werken met de nieuwste materialen en ontwikkelingen in de branche, blijft de kwaliteit op een zo hoog mogelijk level. Doordat we uitsluitend met onze eigen mensen en materialen werken kan de wachttijd wat langer zijn dan u gewend bent. Dit doen we om u het beste resultaat te kunnen leveren.

Door met de tijd mee te gaan en alle trends op de voet te volgen is het mogelijk om aan nagenoeg alle wensen te voldoen. Of U nu kiest voor een traditionele patroon vloer een verouderde vloer of een trendy hoogkant parket, wij maken het voor u.

Oneindig veel mogelijkheden 

Zo bieden we u verschillende mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming aan in combinatie met een houten vloer.
Maar ook geluidsarme vloeren die door de manier van opbouw u een stilte en wooncomfort bieden.

De consument ziet door de bomen het bos niet niet meer. Daarom heeft van Gemert parket voor u een selectie gemaakt voor ieder budget met de beste kwaliteit. 

 

 

Laat je inspireren bij Van Gemert Parket

De vakmannen van Van Gemert Parket maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl