Sloos Home en Deco

vandaag geopend tot 17:00 uur

Admiraal Helfrichweg 1
2315VC Leiden
Nederland
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Sloos Home en Deco

Welkom

Sloos Home & Deco heeft op 14 februari 2022 haar deuren geopend van een gloednieuwe showroom in Leiden.

In onze winkel kunt u terecht voor een vakkundig en vrijblijvend advies op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, interieur decoratie etc. Met ruim 10 jaar ervaring in interieur styling, zijn wij in staat om u in de winkel al een ”thuis” gevoel te geven. Kom daarom gerust eens langs voor advies of om zelf rond te kijken in onze mooie showroom aan de Admiraal Helfrichweg 1 te Leiden.

Sloos Home & Deco is samen gevestigd in één pand met Sloos Tegels, Sloos Maatwerk en Springer Stucdesign. Ieder zijn specialiteit en alles onder 1 dak voor uw gehele woning.

Komt u snel langs de koffie staat klaar!

Laat je inspireren bij Sloos Home en Deco

De vakmannen van Sloos Home en Deco maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl