LaminaatXXL

momenteel gesloten

Sportlaan 5 a
4209AX Schelluinen
Nederland
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Welkom bij LaminaatXXL

Over LaminaatXXL

LaminaatXXL is 9 jaar geleden begonnen. Inmiddels is LaminaatXXL uitgegroeid tot een online beleving met een prachtige showroom. Ons gepassioneerde team heeft alle kennis in huis om klanten van een deskundig en passend advies te voorzien. LaminaatXXL is al lang niet meer een winkel waar alleen laminaat wordt verkocht. Het assortiment is uitgebreid met PVC, parket, tapijt, raamdecoratie en vloerkleden. In de loop der jaren is LaminaatXXL gegroeid van prijsvechter naar een kwaliteitsspecialist met scherpe prijzen. Wij hebben 1 vestiging waarmee we heel Nederland bereiken. Wij geloven in de kracht en kwaliteit van onze producten. Daarnaast staan wij voor een transparant en eerlijk verhaal. Dit willen wij uitdragen zowel in de showroom als op de website.

Naast het bezichtigen van de voorbeeld stalen kunt u er met al uw vragen terecht bij een van onze verkopers. Zij kunnen u onder andere professioneel advies geven over de beste ondervloer, de mooiste plinten of bijvoorbeeld de legrichting van de laminaatvloer of pvc vloeren. Mocht u ter plekke overtuigd zijn dan kunt u direct een bestelling plaatsen die wij, zoals de vele klanten voor u reeds gewend zijn, met de grootste zorg voor u zullen uitvoeren.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een nieuwe vloer, ook het renoveren van uw trap doen wij graag voor u!

Laat je inspireren bij LaminaatXXL

De vakmannen van LaminaatXXL maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl