Hobeau Parket

openingstijden niet bekend

Welkom bij Hobeau Parket

Bij Hobeau Parket begrijpen wij als geen ander dat de keuze voor een vloer heel persoonlijk is. Een vloer vormt namelijk de basis van jouw interieur. Met een Floorlife parket, laminaat of pvc vloer haal je letterlijk de natuur in huis. Onze robuuste vloeren zijn met nerven, noesten en voelbare patronen een echte eyecatcher in jouw duurzame woning. Door de karakteristieke uitstraling van onze vloeren collecties vind je altijd een robuuste vloer die bij jou past.

Toch kunnen wij ons goed voorstellen dat je soms verdwaalt in de eindeloze mogelijkheden in kleuren, materialen en patronen. Kun je wel wat hulp en advies gebruiken bij het vinden van jouw nieuwe vloer? De specialisten van Hobeau Parket zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en helpen je graag.

Laat je inspireren bij Hobeau Parket

De vakmannen van Hobeau Parket maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl