Gebr. de Blok Interieur

Momenteel gesloten

Anthony Fokkerstraat 5
3261LB Oud-Beijerland
Nederland
Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Gebr. de Blok Interieur

U bent van harte welkom in onze showroom Bel voor een afspraak

Gebr de Blok interieur biedt een totaalassortiment aan vloeren en trappen. Met een keuze uit laminaat, kunststof vloeren en houten vloeren, hebben wij voor iedere situatie een passende vloer. Om een volledige oplossing te bieden, bevat ons assortiment ook traprenovatie, trapleuningen, plinten Raamdecoratie en vloerkleden. Door totaalleverancier te zijn, streven wij ernaar om onze positie binnen alle marktsegmenten te vergroten. Wij onderscheiden ons door bij alle ontwikkelingen van onze services en producten de consument centraal te stellen. Op deze manier bieden wij altijd méér om de consument te ontzorgen tijdens, maar ook na het kiezen van een vloer- of trapproduct van geb de Blok interieur.

Laat je inspireren bij Gebr. de Blok Interieur

De vakmannen van Gebr. de Blok Interieur maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl