Binnenvloeren.nl

Momenteel gesloten

Tjalk 27
2411NZ Bodegraven
Nederland
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Binnenvloeren.nl

Binnenvloeren is onderdeel van de Benoton Groep. De Benoton Groep is uitgegroeid tot trots moederbedrijf van Verandacentrum.nl, Tuinenhuis.nl en Binnenvloeren.nl.

Tussen de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden ligt Bodegraven. Deze centrale plaats vormt de uitvalbasis voor de showroom van Binnenvloeren.nl. We hebben ruim 800m2 gevuld met prachtige laminaat, PVC, hout en keramische vloeren en materialen.

We zijn elke werkdag geopend van 09:00 – 17:00. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 16:00 en op zondag zijn wij gesloten.

U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. U bent natuurlijk altijd welkom, maar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we de voorkeur dat u even belt. Zo kunnen wij garanderen dat je met één van onze adviseurs spreekt.

Benieuwd naar onze showroom? Neem een kijkje op onze Instagram @Tuin en Huis voor een sfeerimpressie.

Laat je inspireren bij Binnenvloeren.nl

De vakmannen van Binnenvloeren.nl maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl