A&Gj Service

Momenteel gesloten

Bramenberg 4
3755BX Eemnes
Nederland
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij A&Gj Service

Wij zijn loods A27, de familie Beekhuis bestaande uit Arend en Margriet en zoon Gert-Jan. Een echt familiebedrijf met aandacht voor persoonlijk contact en ambacht. Bij ons kunt u terecht voor uw gehele inrichting. Onze passie is het creëren van unieke parketvloeren in de mooiste patronen, kleuren en bewerkingen. Arend helpt u graag bij het uitkiezen van uw nieuwe vloer. U krijgt bij ons altijd een vrijblijvende offerte na een gratis meting bij u thuis. Uw vloer moet passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. Daarom geven wij advies bij u thuis, afgestemd op uw wensen. Met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Nieuwe parketvloeren worden in onze eigen werkplaats afgewerkt en gelegd door onze parketteurs. Binnen de Loods heeft u ook een ruime keuze uit laminaat en PVC. Van toonaangevende merken.

Laat je inspireren bij A&Gj Service

De vakmannen van A&Gj Service maken jouw leven graag een beetje makkelijker. Bij Floorlife doen we er daarom alles aan om jou te inspireren en informeren op het gebied van duurzame vloeren en trends. In de robuuste collectie parket, laminaat, pvc vloeren en vloerkleden heeft elke Floorlife vloer zijn eigen unieke eigenschappen. Wist je dat wij ook een uitgebreid assortiment voor traprenovatie hebben? Door middel van slabs kunnen wij je trap in één dag voorzien van een nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk.

Aan de hand van informerende blogs, inspirerende binnenkijkers en handige hulpmiddelen, helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomvloer. Zo leg je met de AI-tool al onze vloeren alvast virtueel in je eigen woonruimte, ontwerp je met onze trapconfigurator binnen een handomdraai jouw nieuwe trap, lees je alles over onze vloeren in onze blogs en vind je eindeloos veel inspiratie door een kijkje te nemen in de woonkamers van bekende en onbekende Nederlanders.

De drie stappen naar jouw persoonlijke vloer

Stap 1 Ga naar floorlifenlaitool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 1: Ga naar floorlife.nl/ai-tool en upload een foto van jouw woonruimte

Stap 2 Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 2: Selecteer jouw favoriete Floorlife vloer

Stap 3 Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte

Stap 3: Bekijk de gekozen vloer in jouw woonruimte.

Gratis kleurstalen

Ontdek in alle rust de karakteristieke uitstraling van onze vloeren!

#FLOORLIFEMOMENT

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl